تابعيت دوم
اخذ تابعيت دوم در بين بسياري از افراد و خانواده هاي ثروتمند به موضوعي محبوب تبديل شده است. بسياري از اين افراد براي استفاده از مزاياي سفر بدون ويزا جهت تجارت و تفريح، متنوع ساختن سبد سرمايه گذاري، بهينه سازي ساختار مالياتي، به دست آوردن امنيت اقتصادي بيشتر به دليل شرايط اقتصادي بي ثبات و همچنين تحصيل و آموزش خود و فرزندانشان در اروپا اخذ تابعيت مضاعف را انتخاب ميكنند.
با وجود اينكه هركدام از متقاضيان اهداف خاص خود را دنبال ميكنند، ما ميتوانيم از طريق اخذ تابعيت دوم راه حلي براي رفع نيازهاي خاص مشتريان خود تهيه كنيم و اطمينان حاصل كنيم كه آنها بتوانند بيشترين مزايا را از فرصتهاي موجود به دست مي آورند.
1– تابعيت دوم چيست؟
تابعيت دوم يا تابعيت چندگانه وقتي است كه يك فرد به صورت همزمان و قانوني به عنوان شهروند دو يا چند كشور به رسميت شناخته شود. همهي كشورها به شهروندان خود اين اجازه را نميدهند كه تابعيت مضاعف داشته باشند بنابراين بايد ملاحظات قانوني در اين زمينه با دقت صورت گيرد.
2– مزاياي تابعيت دوم چيست؟
– امنيت: داشتن يك پاسپورت دوم ميتواند در شرايط و مشكلات كشور اصلي به فرد كمك كند تا شانسهاي جديد را امتحان كند.
– رفت و آمد بينالمللي: بسياري از پاسپورتها در زمينهي رفت و آمد بدون ويزا محدوديت دارند و شهروندان بايد براي هر رفت و آمد بين كشوري ويزا بگيرند. براي شهروندان اين كشورها داشتن تابعيت مضاعف ميتواند رفت و آمد بينالملليشان را تسهيل كند. يكي از سادهترين راهها در اين زمينه داشتن تابعيت كشور دومينيكا است.
– تجارت: فرصتهاي تجاري جديد براي كساني كه تابعيت دوم دارند بسيار مهياست و افراد ميتوانند هم در كشور مبدأ تجارت انجام دهند و همه به راحتي به كشورهاي ديگر مسافرت كنند.
– بهينهسازي مالياتي: تابعيت دوم ميتواند براي بهينهسازي مالياتي فايده داشته باشد. براي مثال بسياري از كشورها فقط از درآمد بهدست آمده در همان كشور ماليات اخذ ميكنند و اين به سرمايهگذران اجازه ميدهد تا با داشتن تابعيت مضاعف سرمايهي خود را بهتر و مؤثرتر به كار گيرند.
– كيفيت زندگي: تابعيت مضاعف ميتواند براي فرد دسترسي به آموزش و بهداشت بهتر و سبك زندگي متفاوت و در كلاس جهاني ايجاد كند.
3– چگونه ميتوان تابعيت مضاعف داشت؟
– تابعيت دوم با تولد: برخي كشورها اجازه ميدهند كه افراد غيرساكن آن كشور اگر والدينشان در آن كشور به دنيا آمده باشند تابعيت آن كشور را اخذ كنند. براي مثال مجارستان به افراد غيرساكن تابعيت ميهد، اگر آن فرد در مداركش نشان دهد كه والدينش مجارستاني بودهاند.
– تابعيت دوم از طريق اعطاي تابعيت(Naturalization): فرايندي كه طي آن فرد ساكن يك كشور با يك مدت زمان مشخص اقامت در آن كشور تابعيت آنجا را بهدست ميآورد. براي مثال افراد ساكن كانادا بايد حداقل چهار سال از شش سال را در كانادا اقامت داشته باشند تا بتوانند براي تابعيت درخواست بدهند. افرادي با وضعيت موقت مانند دانشجويان يا كارگران خارجي بايد اول اقامت دائمي (Permanent residency) اخذ كنند (به معني حق سكونت شهروندان خارجي در يك كشور ديگر براي دورهاي نامحدود) تا بعد سالهاي اقامتشان براي درخواست تابعيت حساب شود. بنابراين اگر قرار است كه با استفاده از اين روش تابعيت دوم اخذ شود بايد نيازمنديهاي كشور خود براي اخذ اين تابعيت را كاملاً بررسي كرد.
– تابعيت مضاعف از طريق ازدواج: برخي از كشورها به افرادي كه با شهروندان اين كشور ازدواج كنند مجوز اقامت دائمي ميدهند كه اين ميتواند راه را براي اخذ شهروندي آن كشور هموار كند. براي مثال كانادا به همسر مجوز اقامت دائمي ميدهد.
– تابعيت دوم از طريق سرمايهگذاري: روزبهروز كشورها اعطاي شهروندي با برنامههاي سرمايهگذاري (citizenship by investment programs) يا اقامت با برنامههاي سرمايهگذاري (residency by investment programs) يا سرمايهگذران با درآمد بالا (high net worth investors) را بيشتر ارائه ميدهند. شهروندي از طريق سرمايهگذاري فرآيندياست كه طي آن فرد تابعيت دوم را از طريق سرمايهگذاري در كشور جديد بدست ميآورد. اقامت با استفاده از سرمايهگذاري باعث تسريع فرايند اخذ شهروندي ميشود.
براي آگاهي بيشتر در زمينه كسب تابعيت دوم به خصوص تابعيت دومينيكا با كارشناس ما در دومينيكا پارادايس تماس بگيريد.
برچسب: ،